Cercar en aquest blog

12/08/2009

Conxa Clàssica 2009

Avui dimarts 8 de desembre, festivitat de la Immaculada, el Moto Club Roquetes ha celebrat la 2a. edició de la ConxaClàssica. Una trobada de motos clàssiques que intenta apropar els esplèndids racons que amaga el nostre territori.

 

En un dia esplèndid, encara què poc previsible per fer-ho en aquesta època de l'any, estem molt satisfets amb la seixantena de participants d'aquesta segona edició. Ens van acompanyar motoristes d'arreu de les quatre comarques de les Terres de l'Ebre, del Camp de Tarragona i de la província de Castelló.

 

En aquesta segona edició el recorregut  ha estat d'uns 20 quilòmetres d'anada i de tornada. Abans d'emprendre el recorregut també es va fer una volta per la població de Roquetes i la Raval de Crist. Tot seguit, des de l'Hort de Cruells fins a la capella del Carme, on ens esperava un suculent esmorzar. 

 

El  recorregut ens va captivar amb vistes espectaculars del barranc de Sant Antoni i que ens feia sentir la grandesa de la natura, en aquest cas del Parc Natural dels Ports. 

 

Vam tornar a reviure anys passats contemplant motos de l'època com poden ser de les marques Montesa, MotoVespa, BMW, Ducati, Bultaco, Guzzi,  Peugeot, Yamaha, Honda, Ossa i Derbi.  Fins i tot un Seat 600 ens va acompanyar en el recorregut.

 

Cap de les motocicletes participants va tenir problemes en el recorregut, i no va caler utilitzar el cotxe escombra que servia d'assistència en cas d'avaria dels participants.

 

Agrair la col·laboració de la Policia Local de Roquetes que ens va poder acompanyar fins l'acabament del terme municipal. 

 

El premi a la moto més antiga va recaure en una Guzzi Hispania Z98, de l'any 1957, propietat de Fermín Also de Tortosa.

 

El premi al pilot vingut de més lluny va ser per Hèctor Sales i Manoli Gómez, vinguts de Castelló de la Plana amb una Guzzi V50.

 

Des del Moto Club Roquetes estem satisfets del transcórrer de la 2a. edició de la ConxaClàssica, i ja estem pensant en la propera trobada de clàssiques que farem a l'agost del 2010 amb l'12a. edició de la Pujada als Ports per a Motos Clàssiques.

 

Comentar també a aquelles persones que disposen d'alguna moto clàssica en desús, que tenen temps per poder-la restaurar i assistir a les pròximes edicions. Evidentment, si es posen en contacte amb el nostre Moto Club l'assessorarem sense cap compromís.