Cercar en aquest blog

2/09/2012

CARNAVAL DE MÓRA D'EBRE 2012

DISSABTE 18 DE FEBRER

 

A les 19 hores: Concentració al passeig del Pont de totes les comparses i carrosses.

 

A les 19:30 hores: Gran Rua de Carnaval pels carrers: passeig del Pont, Barca, plaça de Baix, Palla, Nou, Santa Madrona, Bonaire, avinguda Comarques Catalanes, Antoni Asens, Doctor Peris i plaça de Dalt.

 

Amb l'acompanyament dels Grups de Percussió de l'Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d'Ebre, Codolada Drums de Prat de Comte, Marçatok de Marçà i Soroll i Prou de Corbera d'Ebre; les Xarangues de l'Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d'Ebre i La Murga de la Fatarella.

 

En arribar a la plaça de Dalt: Continuem amb la gresca i la disbauxa amb les xarangues i els grups de percussió. Tot seguit, Repartiment de Llonganissa per a tots els participants a la Rua i Entrega de Premis a les comparses i carrosses guanyadores de la Rua de Carnaval 2012 (Inscripcions a l'Ajuntament, de 10 a 14 hores, fins el dia 17 de febrer):

 

CARROSSES

COMPARSES DE MÉS DE 10 PERSONES

COMPARSES DE 10 O MENYS PERSONES

1r PREMI – 300 €

1r PREMI – 250 €

1r PREMI – 100 €

2n PREMI – 200 €

2n PREMI – 150 €

2n PREMI – 50 €

3r PREMI – 150 €

3r PREMI – 100 €

3r PREMI – 30 €


 

DIUMENGE 19 DE FEBRER

 

A les 17 hores: Concentració a la plaça de Dalt de tots els nens i nenes disfressats i Cercavila amb el grup de percussió de l'Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d'Ebre.

 

A les 17:30 hores a La Llanterna Teatre Municipal: Carnaval infantil, amb l'espectacle Anifestari, del grup d'animació Pa Sucat. En finalitzar, Repartiment de Coc i Xocolata per a tots els nens i nenes disfressats.

 

A les 18 hores al Casal de Jubilats: Ball de disfresses i Concurs, obert per a tothom que vulgui participar. Organitza: Associació de Jubilats i Pensionistes de Móra d'Ebre.

 

Organitza: Comissió de Festes i Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Móra d'Ebre.

Es prega puntualitat per iniciar la Rua.

L'organització es reserva el dret de poder alterar l'ordre, l'horari i el lloc dels actes en cas que sigui necessari.