Cercar en aquest blog

2/23/2012

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, visitarà diferents centres educatius a les Terres de l'Ebre

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, visitarà demà divendres quatre escoles a diferents poblacions de les Terres de l'Ebre. Durant la visita a les quatre escoles la consellera Rigau estarà acompanyada del director general de Centres Públics, Jordi Roig; del director dels Serveis Territorials de Terres de l'Ebre, Antoni Martí; i del delegat territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, Francesc Xavier Pallarès.

 

La primera de les visites serà a les 10h,  a l'Escola Alfara de Carles. La consellera d'Ensenyament, acompanyada de l'alcalde del municipi, Josep Mas, descobrirà una placa inaugural i visitarà les instal·lacions.

 

Posteriorment, a les 11.45h, la consellera Rigau i l'alcalde de Roquetes, Francesc Gas, farà un recorregut per l'escola Marcel·lí Domingo on descobriran una placa i assistiran a l'actuació musical de la coral del centre.

 

A les 13.15h Rigau visitarà l'Escola CAEP Remolins de Tortosa amb l'alcalde del municipi, Ferran Bel, i en visitaran les instal·lacions.

 

Finalment, la titular d'Ensenyament descobrirà la placa inaugural de l'Escola Los Castellets de la Fatarella. L'acte tindrà lloc a partir de les 16.30h i també hi serà present l'alcalde Fermí Ruana. La visita acabarà amb una actuació de l'Escola de Música i una xocolatada.