Aquests tenen la finalitat de desenvolupar estratègies locals, amb l'objectiu de
fomentar l'activitat econòmica mitjançant la creació, ampliació o millora
d'empreses. En aquest sentit, els eixos principals dels ajuts es basaran amb la
millora dels processos de transformació i comercialització del sector
agroalimentari, el foment de l'activitat emprenedora i l'activitat turística.
En total, es subvencionarà fins a un màxim del 35% de la inversió elegible i es
tindrà la possibilitat d'obtenir fins a un 5% més si s'adequa la Responsabilitat
Social Empresarial. D'aquesta manera, es disposarà d'un màxim de 200.000 €
d'ajut total per beneficiari en un període de 1 fins a 3 anys.
Podran sol·licitar i ser beneficiaris dels ajuts: persones físiques, empresaris
professionals, societats mercantils, societat agràries de transformació,
cooperatives, i qualsevol altre ens amb personalitat jurídica previst
a la legislació
vigent.
El període de presentació de sol·licituds està obert fins el 20 de
febrer. Tot i això,
una vegada finalitzat el termini, hi ha la possibilitat de presentar
presol·licituds per
a la convocatòria 2013