El proper dissabte 21 de juny LAFOU celebra una jornada de Portes Obertes. Des de les 10 del matí fins a les 9 del vespre es podrà visitar, amb familiars i amics, el nou celler de la Terra Alta, veure les noves instal·lacions, conèixer la història i el procés de restauració de l'edifici i el disseny del celler, i es tastaran els seus vins de garnatxa: LAFOU de Batea, LAFOU Els Amelers i LAFOU El Sender.
LAFOU Celler neix l'any 2007 a Batea, Terra Alta, com un projecte personal d'en Ramon Roqueta Segalés, jove membre d'una família amb llarga tradició vinícola. Entusiasta de la garnatxa i a la recerca del paratge que millor la representés, Ramon Roqueta va escollir una finca rústica de 60 hectàrees on el celler i el vinyer es troben separats per uns pocs quilòmetres, i en la qual es conrea i elabora una de les varietats més riques i identitàries de la viticultura catalana: la garnatxa, que a la Terra Alta troba una expressió diferencial. Ramon Roqueta treballa, dia a dia, per fer dels vins d'aquest celler un dels referents de la Terra Alta.