Cercar en aquest blog

6/30/2013

L'Incasòl comercialitza la 2a fase del sector residencial de la Ventonella de Flix, a la Ribera d'Ebre

L'Institut Català del Sòl, Incasòl, inicia la comercialització de 35 parcel·les unifamiliars del sector residencial Ampliació la Ventonella, al municipi de Flix.

Totes les parcel·les s'adjudicaran en règim lliure de compravenda i es destinaran a la construcció residencial unifamiliar. Del total de parcel·les que es posen a la venda, 22 són per a la construcció de cases aparellades i 13 per a construccions aïllades. La superfície dels terrenys oscil·la entre els 300m2 del més petit, als més de 1.100m2 del més gran i el preu de compra venda va dels 55€/m2 als 80€/m2.
 
Els interessats en adquirir alguna de les parcel·les que ara es comercialitzen han de presentar les instàncies corresponents, o bé a les oficines de l'Incasòl, o bé a l'Ajuntament de Flix, fins al dia 6 de setembre. El comprador destinarà el terreny adquirit a usos residencials i es compromet a respectar íntegrament les normes urbanístiques vigents a la zona. En qualsevol cas, l'adjudicatari haurà de començar l'obra d'edificació en el termini de dos anys, a comptar des de la data de la signatura del contracte de compravenda.
 
El sector de la Ventonella està situat al sud-oest del municipi de Flix, conformant un nou eixample amb habitatges de baixa densitat i de poca alçada.