Cercar en aquest blog

8/09/2013

L'Escola Oficial d'Idiomes de Móra d'Ebre oferirà primer curs de Francès amb quinze alumnes

La problemàtica suscitada a l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) de Móra d'Ebre per la no organització del primer curs de Francès durant el període escolar 2013-2014 al centre esmentat ha entrat en vies de solució.

Arran de les gestions efectuades per l'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, davant de la inquietud de l'alumnat de l'EOI de Móra d'Ebre per la possibilitat que durant el proper període acadèmic no s'organitzés el primer curs de Francès, ha tingut lloc una reunió extraordinària del Consell Escolar del centre en què es va acordar que es tirarien endavant els ensenyaments esmentats si s'aconseguia una inscripció mínima de quinze alumnes.

Aquest acord satisfà totes les parts afectades per aquesta problemàtica, ja que des del Departament d'Ensenyament de la Generalitat s'han tingut les característiques de baixa demografia de la zona, el fet que l'EOI de Móra d'Ebre és l'única existent a les comarques del Priorat, la Terra Alta i la Ribera d'Ebre, i les necessitats de l'alumnat.

El període d'inscripció al centre oficial d'idiomes tindrà lloc del 2 al 5 de setembre, moment en què se sabrà si hi ha els mínims d'alumnat per poder celebrar el curs.

Joan Piñol va anunciar aquest acord en el decurs de la sessió plenària de l'Ajuntament de Móra d'Ebre celebrada el 8 d'agost de 2013 en resposta a una pregunta del regidor Josep A. Moreno.

--
Servei de Premsa de l'Ajuntament de Móra d'Ebre