Cercar en aquest blog

3/31/2014

Finalitza la 10a Mostra de Teatre Amateur de Móra d'Ebre amb el lliurament de premis

Finalitza la 10a Mostra de Teatre Amateur de Móra d'Ebre amb el lliurament de premis


El passat dissabte va tindre lloc l'acte de cloenda de la 10a edició de la Mostra de Teatre Amateur de Móra d'Ebre, amb l’actuació de la companyia organitzadora i amfitriona, el Grup Teatral Móra d’Ebre, que va posar en escena l'obra Coses que dèiem avui, de Neil LaBute.


Un cop representada l'obra van tindre lloc els actes oficials de cloenda. Es van donar els records als grups participants a la Mostra i també es van atorgar els guardons als premiats per votació del públic mitjançant unes butlletes que es van repartir durant les quatre funcions de la Mostra. Els premis d'aquesta edició van ser els següents:

Actriu de repartiment: M. Carmen Garrido, del Grup Quo Vadis, de l'Hospitalet de l’Infant.

 

Actor de repartiment: Ricardo Garcia, del Grup Quo Vadis, de l'Hospitalet de l’Infant.

 

Actriu principal (ex aequo): Gessamí Margalef, del Grup SCER, de l'Ametlla de Mar, i Montse Filella, del Grup Lo Teló, de la Palma d’Ebre.

 

Actor principal: Joan Pere Brull, del Grup SCER, de l'Ametlla de Mar.

 

Direcció: Aleix Vallverdú, del Grup Quo Vadis, de l'Hospitalet de l’Infant.

 

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, el director dels Serveis Territorials de Cultura, Ferran Bladé; la presidenta del Grup Teatral de Móra d'Ebre, Mercè Segura; el  1è tinent d’alcalde de l'Ajuntament, Sixte Melchor, i la regidora de Cultura, Montse Pineda, els quals van ser els encarregats de lliurar els guardons.

 

Al mateix acte, l’alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, va donar un ram de flors a l'espectadora 200.000 del teatre municipal La Llanterna, Concepció Fucho. Després de gairebé 13 anys de funcionament del teatre municipal de Móra d'Ebre, la Sra. Fucho va adquirir el dissabte passat l'entrada 200.000, per la qual cosa se li va fer el reconeixement. 

Móra d'Ebre 31 de març de 2014