L'ens comarcal del Baix Ebre, en el marc de la Festa de la Cirera i les Plantes Aromàtiques de Paüls, ha organitzat una conferència impartida per la comunicadora gastronòmica Ada Parellada. La xerrada, anomenada "Tot un món dins una cirera: sabers i sabors d'una petita gran fruita", ha congregat a més de 50 assistents.
El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat que "aquest tipus d'actes tenen la finalitat expressa d'enriquir el producte local de qualitat i proximitat, i mostrar noves idees per tal de potenciar-lo". Al seu torn, i en la mateixa línia, l'alcaldessa de Paüls, Júlia Celma, ha subratllat que "aquesta xerrada s'engloba en l'objectiu de donar a conèixer, encara més, el producte de la nostra terra i oferir noves propostes als visitants de la festa".
En el transcurs de la conferència, Ada Parellada ha mostrat innovadores receptes de cuina amb cireres realitzades a arreu del món. Alhora, ha donat a conèixer anècdotes i consells per la cuina i conservació del producte. La ponent, una vegada finalitzada la conferència i acompanyada de l'alcaldessa de Paüls, ha visitat els diferents estands presents a la festa de la cirera.