Cercar en aquest blog

7/25/2014

El Consell Comarcal del Baix Ebre i REPSOL col·laboren amb la prestació de serveis públics en l’àmbit social



La materialització d'aquest acord, amb el qual REPSOL aporta 25.000€ que es sumen als 252.000€ del contracte programa amb el Departament de Benestar Social i Família, és un pilar per a poder mantenir les bonificacions socials per col·lectius específics i/o capacitat econòmica del Servei de Transport Adaptat. Un
servei que beneficia diàriament a 119 persones.

En aquest sentit, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha explicat que "la renovació del conveni consolida que els usuaris disposin d'una atenció personalitzada, d'un millor servei i d'unes tarifes, regides per criteris progressius, que es poden bonificar en funció de la capacitat econòmica dels usuaris".

De fet, algunes bonificacions, depenent de les característiques personals i
econòmiques dels usuaris, arriben fins al 100%.

Per la seva banda, el Director de la Unidad de Negocio España de REPSOL, Javier Moro, ha donat suport a la tasca i l'aposta que realitza el Consell Comarcal del Baix Ebre en l'{mbit de les polítiques socials. Moro, ha destacat que "una de les línies de treball de REPSOL és impulsar iniciatives que suposin un valor afegit per a la societat i que ajudin a desenvolupar l'educació, la integració, la sostenibilitat i el benestar".

Des de l'ens comarcal es treballa constantment per oferir un millor servei a l'usuari. Arran de la reestructuració del servei duta a terme l'any 2012, any el en qual es van adquirir dos vehicles a cost cero, els conductors van a buscar els
usuaris al seu domicili. Alhora, es realitzen enquestes de satisfacció a les persones que di{riament fan ús d'aquest servei. A més, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre ha avançat que la setmana vinent es traurà un anunci públic de licitació d'un nou vehicle de transport adaptat, fet que permetrà augmentar la flota en 6 vehicles i cobrir, en major forma, la demanda.

Tant el Consell Comarcal del Baix Ebre com REPSOL, comparteixen plenament la
tasca de donar suport a les persones que necessiten assistència per tal de poder
accedir, amb els mitjans adequats, als serveis assistencials que els hi corresponen pel fet de tenir la mobilitat reduïda per circumst{ncies físiques, mentals o d'edat.