Cercar en aquest blog

7/25/2014

ERC d’Amposta confia que l’equip de govern s’escolti els veïns en l’execució de les obres d’urbanització del carrer Major i la plaça de l’Ajuntament



Aquest Ple de juliol, els republicans defensaran una moció per demanar que es tinguin en compte les al·legacions presentades pels veïns afectats pel projecte d'urbanització del carrer Major i de la plaça de l'Ajuntament.

Esquerra ja va portar al Ple aquesta qüestió pel fet que l'Ajuntament tragués a licitació les obres abans de la finalització del període d'al·legacions. 'Considerem que és una falta de respecte a la participació, aquest fet, perquè denota la poca voluntat d'incorporar les propostes veïnals, tal com s'ha mostrat en la desestimació de totes les al·legacions', va dir el portaveu republicà, Adam Tomàs, al ple de juny en un prec fet a l'alcalde.

Aquesta falta de voluntat de l'Ajuntament ha provocat que una quarantena de veïns
hagin signat un document que insta l'Ajuntament a la incorporació d'algunes de les seves demandes.

Precisament, la moció dels republicans posa en èmfasi que moltes de les al·legacions presentades són adequades i que, per tant, s'haurien d'incloure al projecte.

Concretament, una al·legació que es considera del tot necessària és la de la previsió del soterrament del cablejat (instal·lacions elèctriques, enllumenat i telefonia) per evitar haver d'aixecar de nou el paviment si en el futur es volen soterrar.

'No és el primer cop que la pressa de CiU per executar obres en període preelectoral provoca que no es facin amb totes les garanties que es farien si
l'objectiu real de l'obra fos la millora del nostre municipi. No voldríem que, a la
llarga, una obra precipitada derivés en futurs problemes per manca de previsió',
ha afirmat Adam Tomàs.

En aquest mateix Ple, el grup municipal d'ERC d'Amposta també presentarà una moció per rebutjar el projecte de Reial Decret que vol canviar la titulació dels estudis artístics superiors, que passaria de ser de grau universitari a ser titulació superior, una proposta que afectaria molts ampostins i ampostines que actualment es troben cursant aquests estudis.