Cercar en aquest blog

7/10/2014

Neus Munté inaugurarà el nou casal cívic d'Alcanar

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, inaugurarà el nou casal cívic d'Alcanar, acompanyada de l'alcalde del municipi, Alfons Monserrat. Munté visitarà el nou equipament i en acabat atendrà els mitjans de comunicació.

 

L'equipament es va començar a construir l'any 2010 i es va concebre com un casal de gent gran, però l'evolució del model d'equipaments de la xarxa del Departament de Benestar Social i Família per donar resposta la necessitat de generar serveis multigeneracionals, va fer que en el decurs de les obres es plantegés la transformació en un casal obert a tot tipus de col·lectius, amb una consideració especial per la gent gran, tal i com es va acordar amb l'Ajuntament d'Alcanar. També es va acordar donar el nom de Trinitari Bel –el qual va canalitzar la reivindicació del casal– a l'equipament i posar-hi una placa de reconeixement, a l'interior.

 

Prèviament a la inauguració, la consellera Munté col·locarà la primera pedra de la nova residència de gent gran d'Amposta, acompanyada de l'alcalde de la localitat, Manel Ferré. Després de l'acte institucional de col·locació de la primera pedra, hi haurà una atenció als mitjans de comunicació.

 

Aquest nou edifici sorgeix de l'impuls de l'entitat municipal Fundació Serveis Socials del Montsià (FUSSMONT), amb l'objectiu de donar la millor cobertura a la demanda social de la població d'aquest territori. La residència per a gent gran és la primera fase d'un projecte estratègic que preveu una posterior edificació, en una segona fase, d'habitatges tutelats o altres habitatges socials.