Cercar en aquest blog

8/30/2014

Actes de la Festa Major de Móra d'Ebre del diumenge 31 d’agost


A les 9 h a les pistes del Club Petanca, Torneig Social de Petanca. El Club Petanca Móra d'Ebre celebra el Torneig Social, per als socis i sòcies de l'entitat i omplint les pistes d'experts tiradors, amb el riu Ebre de fons. Organitza: Club Petanca.

A les 10 h, pels carrers de la població, Cercavila amb la Banda de l'Escola de
Música i Dansa de Móra d'Ebre. La Banda de l'Escola de Música farà el passacarrers cada matí per despertar a tots els que encara estiguin dormint.
La sortida serà del Passeig del Pont, i passaran pels carrers Antoni Asens, Avinguda Comarques Catalanes, Sant Antoni, Bonaire, Santa Madrona,
Nou, Palla, Barca i Doctor Peris, acabant la cercavila a la Plaça de Dalt, on es celebra la festa infantil de l'escuma. Organitza: Comissió de Festes.

A les 12 h, a la Plaça de Dalt, Batalla de l'Aigua i Festa infantil de l'Escuma per a tots els nens i nenes. Gresca i disbauxa a la Plaça de Dalt, on tant petits
com grans acabaran xops de cap a peus. El canó d'escuma no pararà fins que estigui tot ben blanc, amb música per acompanyar la batalla. Tots els nens, nenes, pares i mares que hi vulguin participar, poden portar la seva pistola d'aigua i omplir-la en els bidons que hi haurà repartits per la plaça. Organitza: Comissió de Festes.

A les 12.30 h, a l'Església Prioral, Santa Missa. En commemoració de les Sagrades Relíquies. Organitza: Parròquia de Sant Joan Baptista.

A les 17.30 h, a l'Estació d'Autobusos, XXX Trobada de Gegants. Aquest any, la Colla Gegantera de Móra d'Ebre organitza la 30a Trobada de Gegants, amb diferents colles convidades d'arreu de Catalunya, que faran ballar els seus gegants i capgrossos al ritme de les gralles i tambors. Organitza: Colla Gegantera i Grallers de Móra d'Ebre.

A les 18.30 h, pels carrers de la població, Cercavila de Gegants, Grallers i
Capgrossos. Recorregut pels carrers Raval del Sol, Doctor, Peris, Bonaire, Sant Antoni, avinguda Comarques, Catalanes, Antoni Asens i Passeig del Pont. Petits i grans ballaran al so de la gralla i tambors, acompanyats dels seus Gegants i Capgrossos favorits. En acabar la cercavila, ballada de gegants i entrega de records a les Colles participants. Organitza: Colla Gegantera i Grallers de Móra d'Ebre.

A les 19.30 hores, a la Plaça de Baix, Visca Sant Fermí. Móra d'Ebre es transforma en el centre de Pamplona per viure uns "encierros" de Sant Fermí
molt particulars. Es començà la festa amb el Txupinazo i se soltaran els toros perquè grans, joves i petits corrin davant sense cap perill, amb la companyia Recortauro. I com no podia ser d'una altra manera, finalitzarem l'encierro a la Plaça de Toros on podrem degustar Calimotxo. Organitza: Comissió de Festes. Col·labora: La Plaça de Toros.

A les 20.30 h, al Passeig del Pont, Ball de tarda amb l'Orquestra Bora Bora.
Pels qui encara tinguin forces per ballar, l'Orquestra Bora Bora ficarà la música
per passar l'última tarda de festes amb bon ritme. Organitza: Comissió de Festes.

A les 23.30 h, al davant del Club Nàutic i al Pont de Móra d'Ebre, Gran Castell de Focs, a càrrec de Pirotècnia Igual. La millor cloenda de tota Festa Major és un espectacular Castell de Focs. Combinant en perfecta sincronia el  llançament des de l'Aubadera amb l'encesa al Pont de les Arcades, els coets, xiuladors, palmeres i trons ompliran el cel i el riu de llum i color. Ja sigui des del Passeig del Pont, a dalt al Castell o al davant del Nàutic, no et pots perdre el millor espectacle de focs artificials. Organitza: Comissió de Festes.

A les 24 h, al Passeig del Pont, Ball de fi de Festa Major amb l'Orquestra
Bora Bora. Després del Gran Castell de Focs, tornem a ballar amb l'Orquestra Bora Bora, que posarà el punt i final de la Festa Major, amb música de ball per a tots els públics. Organitza: Comissió de Festes.

A les 24 h, al Sota de Copes, Concert de blues amb el grup TRY'S. Amb Marcel Castellví a la guitarra i veu, David Miguel al baix i Dídac Mariné a la bateria, aquest grup ens oferirà el millor blues de la comarca. Organitza: Sota de Copes.

A les 24 h, a la Plaça de Toros, Festa Final d'agost amb la millor companyia i amb la música que més agrada. Organitza: La Plaça de Toros.

A les 0.30 h, a The Factory, I edició de "Tu Cara me Suena", per a fer la imitació de l'artista favorit de cadascú. Organitza: The Factory.