Cercar en aquest blog

9/24/2014

20è Cicle de Música Ciutat d´Amposta


El Cicle de Música Ciutat d'Amposta, organitzat per la Societat Musical La Unió Filharmònica d'Amposta i amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Amposta, arriba enguany a la 20a. edició i s'allargarà durant quatre setmanes a partir del dissabte 18 d'octubre amb el primer dels concerts, Botifarra a Banda, amb Pep Gimeno,una de les veus més sol·licitades de cançó d'arrel tradicional que estarà acompanyat per la Rondalla de la Costera i la Banda de Música de la Unió Filharmònica d'Amposta sota la direcció de Carles Royo

El segon concert serà el dissabte 25 d'octubre amb banda catalana Lewis Enma & The "BCN" Fireballs que ens traslladarà als trepidants anys de rock 'n' roll de finals dels 50 fins a mitjans dels 60, emulant amb un toc personal els enèrgics shows de MR. Jerry Lee Lewis "The Killer" i alguns dels artistes més reconeguts de l'època de la mà d'Enma Fernández al piano / veu.

El dissabte 8 de novembre serà el torn de Planet Groove, una nit de funky/groove com a tribut a un dels saxofonistes més grans del jazz i funk, Maceo Parker.

I el dissabte 15 de novembre finalitzarà la programació del 20è Cicle de Música amb Ensemble Topogràfic un espectacle de moviment i so on la tecnologia converteix el moviment en un instrument.

L'abonament per tot el Cicle és de 33 euros i també es poden adquirir entrades per a cada concert. 

Més informació del Cicle de Música, al web www.lafila.cat/ciclemusica o bé trucant al telèfon 977 70 30 30.