Cercar en aquest blog

9/29/2014

A TORTOSA D TAPES ARRANCA AMB FORÇA


Establiments plens durant els primers dies de la ruta de tapes Tortosina, amb prop de 13.000 tapes servides, i força satisfacció per part de restauradors, organitzadors i públic que ja s'afanya a completar el "tapòdrom".

En els primers dies i cap de setmana del A TORTOSA D TAPES els establiments han registrat una altíssima activitat que ha permès arribar a les prop de 13.000 tapes despatxades fins diumenge a la tarda. Des de l'organització és valora molt positivament aquestes xifres.

Des de la Cambra de Comerç de Tortosa, es vol destacar el valor afegit de la ruta com element de promocional de la ciutat. "S'ha pogut observar que durant els primers dies de la ruta de tapes, s'ha registrat un bon moviment pels carrers i una major afluència de gent a la ciutat que s'explica, precisament, a partir de la dinàmica que ha generat el A TORTOSA D TAPES entre la ciutadania i el
territori."

També cal recordar que aquesta activitat es durà a terme fins el 12 d'octubre, i que un dels atractius diferenciadors a altres rutes que s'organitzen a la província de Tarragona, és la qualitat que ofereixen els productes de les terres de l'Ebre.

A TORTOSA D TAPES es poden degustar les millors creacions gastronòmiques acompanyades de la cervesa Heineken i del vi de Sant Josep Vins. I tot a un únic preu de 2,50€.

Tot el públic que vulgui participar pot segellar el tapòdrom acreditant un mínim de 15 tapes, i participar en el concurs de votar la millor tapa. També es podrà optar al sorteig de diferents productes dels establiments col·laboradors.