Cercar en aquest blog

9/17/2014

El Consell Comarcal del Baix Ebre clou el seminari de “Creació i comercialització de producte turístic”



El Consell Comarcal del Baix Ebre ha realitzat a l'Ametlla de Mar l'acte de cloenda del seminari de "Creació i comercialització de producte turístic". En aquest ha participat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, el secretari d'Ocupació de Relacions Laborals, Joan Aregio, i el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès.

El seminari, d'una durada total de 58 hores, s'ha estructurat en dues sessions
conjuntes i diverses reunions d'acompanyament i assessorament individualitzat a les 25 empreses participants. Tot amb la finalitat de donar suport a les empreses turístiques en la creació, comercialització i internacionalització dels seus productes.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat que "vivim en un entorn estratègic i privilegiat amb diferents atractius turístics que hem de potenciar molt més". "Per aquest motiu –ha destacat Soler - aquest seminari va néixer amb la precisa finalitat de millorar el producte turístic de la comarca i, al mateix temps, cercar sinergies entre l'administració i l'empresa privada en un sector emergent com és el turístic".

Per la seva banda, el secretari d'Ocupació de Relacions Laborals, Joan Aregio, ha manifestat que "el turisme és una enorme fàbrica de riquesa i de creació de llocs de treball que ens presenta moltes potencialitats i oportunitats de futur per al territori gràcies a la nova marca Reserva de la Biosfera". En la mateixa línia, l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, ha subratllat que "com a sector rellevant per a la nostra economia, hem de ser exigents i constants a l'hora d'adequar l'oferta que oferim als turistes que ens visiten cada any".

Durant el conjunt de les diferents sessions, els participants han adquirit noves
competències sobre el disseny de productes turístics adequats a les característiques dels seus establiments i dirigits als mercats de demanda, nacionals i/o internacionals, per tal de potenciar la seva activitat turística.

El seminari s'engloba en el projecte de les 7 comarques, impulsat pel Consell Comarcal del Baix Ebre i pel Servei d'Ocupació de Catalunya, i s'emmarca amb
l'oferta de seminaris Baix Ebre Avant de l'ens comarcal que neixen amb l'objectiu d'impulsar l'economia de la comarca i dinamitzar el sector empresarial que s'emmarca en els àmbits emergents del territori.