Cercar en aquest blog

9/23/2014

Prop de 150 alumnes del municipi de Tivissa gaudeixen de la gratuïtat dels llibres escolars

L'Ajuntament de Tivissa ha aprovat la concessió d'ajuts econòmics a les famílies destinats a l'adquisició dels llibres escolars d'ensenyament obligatori.

En concret, per aquest curs escolar 2014-2015, es preveu que 127 alumnes de Tivissa i 15 de Darmós puguin gaudir de la gratuïtat dels llibres de text. En aquest sentit, el pressupost de l'Ajuntament de Tivissa preveu destinar fins a
15.000 euros a aquests ajuts.

L'alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, ha destacat "els avantatges socials que comporta la gratuïtat dels llibres escolars per les famílies del municipi que cada any han de destinar quantitats importants a la seva adquisició". Segons l'alcalde de Tivissa, "aquesta actuació del govern municipal comporta un estalvi notable per les famílies, que gira a l'entorn d'uns 250 euros en el cas de primària i 350 euros en secundària". Jardí ha afegit que "en temps de crisi és quan es necessita més compromís social per part de l'administració més propera i així ho fem al nostre municipi".

A més, Jordi Jardí ha explicat que, des de l'Ajuntament de Tivissa, es potencia
"el reciclatge i la reutilització dels llibres escolars que, a més de l'estalvi econòmic, és també una eina educativa que ensenya als alumnes a respectar el material". Segons l'alcalde de Tivissa, el govern municipal "manté i millora el seu compromís per la millora de la qualitat de vida de la gent que viu al municipi".