Cercar en aquest blog

10/27/2014

Adam Tomàs repetirà com a candidat d’ERC d’Amposta a les properes eleccions municipals de 2015


Divendres passat, 24 d'octubre, l'Assemblea de militants d'Amposta va ratificar la candidatura d'Adam Tomàs per encapçalar la llista d'Esquerra per a les properes eleccions municipals. La candidatura de Tomàs, l'única presentada i que comptava amb l'aval de l'Executiva Local, va ser aprovada per unanimitat.

Amb motiu de d'haver estat escollit com a candidat, Adam Tomàs va manifestar que 'tinc la força i la il·lusió necessària per poder encapçalar el canvi que la gent d'Amposta demana, fer una regeneració democràtica de l'Ajuntament i superar la majoria absoluta de gairebé 30 anys que ha portat la ciutat a la decadència actual'. En aquesta línia, l'alcaldable republicà va fer una crida a 'sumar el màxim de gent i col·lectius al projecte de canvi'. Tomàs va afirmar que 'Amposta necessita fer un salt cap endavant, i això només serà possible si es trenquen els vicis i les maneres instal·lades durant tants anys a l'Ajuntament i que només han servit per beneficiar a uns quants'. El candidat republicà va recordar que 'tenim com a poble el potencial necessari per superar la situació actual, però fa falta que agafi el timó algú que tingui el rumb clar i estigui disposat a anar-hi sense perdre's en altres interessos que no siguin exclusivament els dels nostres ciutadans, aquesta serà la força del canvi'.

D'altra banda, durant aquesta mateixa assemblea també es va aprovar la composició de la Comissió Electoral Local que s'encarregarà d'elaborar la llista electoral.