Cercar en aquest blog

10/16/2014

Móra d'Ebre recull en un any 7.000 quilos d'aliments frescos destinats a persones necessitades

La Regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament de Móra d'Ebre ha fet pública la valoració del primer any de funcionament de la campanya setmanal d'aliments frescos donats per diversos comerços de Móra d'Ebre amb l'objectiu que Càritas els faci arribar a les persones necessitades de la població

Durant el període que va de setembre de 2013 a juliol de 2014 es van recollir recollit un total 7.048,00 Kg. També es van recaptar aliments al Casal de Jubilats en dues ocasions durant la celebració  actes benèfics, amb un total de 70,00 Kg recollits.

El nombre total de comerços col·laboradors amb la campanya des de l'1 de setembre de 2013 és de 22, i hores d'ara es fa recollida d'aliments frescos a quinze establiments.

Cada dilluns es practica la recollida de donacions amb un vehicle. Els aliments donats es dipositen en uns contenidors que s'han adquirit per a aquesta funció. Actualment es disposa d'un nou vehicle (finançat íntegrament per l'Obra Social La Caixa amb 7.000€) que en facilita el transport.

Des de la Regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament de Móra d'Ebre es fa una valoració molt aquesta campanya, atès que compleix amb l'objectiu bàsic d'ajudar els sectors de població més necessitats. A més, es destaca que
aquest projecte és possible gràcies a la tasca dels quatre voluntaris que, de forma alternada, han participat durant tots aquests mesos per fer possible la recollida i distribució d'aliments.



Amb el suport de:

Ajuntament de Móra d'Ebre , Tots els drets reservats - Normes de privacitat - Qui som?