Cercar en aquest blog

10/21/2014

Pesentació de l'avantprojecte del nou Centre Picasso


El proper divendres 24 d'octubre, a les 7 de la tarda tindrà lloc al Cap de l'Ecomuseu dels Ports, d'Horta de Sant Joan, la presentació de l'avantprojecte de recuperació de la Casa Abadia com a nou Centre Picasso.
En base a un conveni de col·laboració, el projecte bàsic de recuperació de la Casa Abadia va ser un encàrrec de la Diputació de Tarragona, redactat l'any 2011 per l'empresa F.Hereu i J. Español Arquitectes. Situada entre l'església i l'Ajuntament, la recuperació arquitectònica de la Casa Abadia milloraria substancialment el conjunt històric d'Orta, declarat bé cultural d'interès nacional, i al mateix temps se li donaria un ús cultural.
 
L'Ajuntament d'Horta de Sant Joan, la Diputació de Tarragona i el Centre Picasso d'Orta creuen convenient presentar aquesta proposta que un cop materialitzada contribuiria a millorar el desenvolupament cultural, turístic i la projecció exterior del municipi.

A la presentació hi assistirà el president de la Diputació de Tarragona Sr. Josep Poblet i és previst que intervinguin els arquitectes redactors del projecte, el professor de l'URV Sr. Jaume Salvat, del Grup de Recerca i d'Anàlisi Terrritorial i Estudis Turístics, i el president del Centre Picasso d'Orta Sr. Elias Gaston.