Cercar en aquest blog

10/05/2014

Proclamen a Gandesa la Pubilla i l'Hereu de Catalunya 2014

El Foment de les Tradicions Catalanes ha organitzat aquest cap de setmana a Gandesa l'acte de l'elecció de la pubilla i l'hereu de Catalunya 2014. La jove Marina Carreras i Miravitllas, del Pont de Vilomara i Rocafort, ha sigut proclamada Pubilla de Catalunya 2014, i Robert Monzón Gómez, de Cubelles, Hereu de Catalunya 2014.

Al certamen hi han participat 42 pubilles i 29 hereus provinents de 19 comarques catalanes. A més, el certamen ha aplegat pubilles d'Andorra, Madrid i Saragossa.

La pubilla de la Fatarella, Paula Delgado Rius, ha sigut proclamada Pubilla de les Comarques Tarragonines, i l'hereu de Móra la Nova, Emilio Petit Sánchez, Hereu de les Comarques Tarragonines.

La resta de proclamacions han sigut les següents: Sílvia Padrosa Teixidor, de Santa Pau, Pubilla de les Comarques Gironines; Marcos Pujolà, de Perelada, Hereu de les Comarques Gironines; Berta Jorba Riba, d'Òdena, Pubilla de les Comarques Barcelonines; Albert Marcó Díez, de Canet de Mar, Hereu de les Comarques Barcelonines; Gisela Falcó Vila, de les Borges Blanques, Pubilla de les Comarques Lleidatanes; i Joel Morey, de Torres de Segre, Hereu de les Comarques Lleidatanes.

És la primera vegada que una població de la Terra Alta acull  aquest acte d'àmbit nacional.