Cercar en aquest blog

11/21/2014

Activitats de la Mancomunitat Taula del Sénia


VISITA DE LES DIRECTORES GENERALS DEL SERVEI D'OCUPACIÓ I TURISME

» Olga Campmany i Marian Muro a les oliveres mil·lenàries


Seguint les visites de responsables de totes les administracions van visitar conjuntament el Museu d
'oliveres mil·lenàries de l'Arion les Directores Generals del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) Olga Campmany i la de Turisme Marian Muro, acompanyades del Delegat del Govern a les Terres de l'Ebre Xavier Sabaté, l'Alcaldessa d'Ulldecona Núria Balagué i la Gerent de la MTdS Teresa Adell.

 

 

ÈXIT DEL FORUM DE PROJECTES INNOVADORS I EXPERIMENTALS A LA GALERA

» Es va fer dijous 20 de novembre al Viver d'empreses


Nova activitat dins de l
'OLIVAT2, subvencionat pel SOC, SPEE i FSE, que es va fer dijous 20 novembre al Viver d'empreses de La Galera. A més de parlar de polítiques actives d'ocupació Marta Cañellas (Cap del SOC) i informar del projecte OLIVAT Tere Adell, hi va haber una Taula rodona de 4 projectes de diferents llocs amb un debat i, a la clausura, les DG del SOC Olga Campmany i de Turisme Marian Muro.

 

 

LA TAULA DEL SÉNIA A LA FIRA DE PROJECTES PILOT MINISTERI D'AGRICULTURA

» Es va fer dimecres 19/11 a CENCA, San Fernando de Henares


El dimecres 19 de novembre la Mancomunitat Taula del Sénia va participar a la FIRA de Projectes pilot i de cooperació de la Red Rural, convidada pel Ministeri d
'Agricultura a San Fernando de Henares. A més d'exposar alguns dels resultats del Projecte Oliveres mil·lenàries Territori Sénia, es va passar un vídeo i la Gerent Teresa Adell va explicar un resum del treball realitzat durant els 4 anys del projecte pilot.