Cercar en aquest blog

1/21/2015

Els Mossos i la Policia Local constaten una davallada dels delictes i de les faltes penals a Móra d’Ebre durant l'any 2014




L'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, s'ha reunit amb els comandaments de la comissaria de Móra d'Ebre dels Mossos d'Esquadra, Oriol Pascual i Rafel Gisbert, i i amb el cap de la Policia Local de Móra d'Ebre,  Ramon Sastre, per avaluar el balanç de les dades deliqüencials a la població durant l'any 2014.  


Durant la reunió es va constatar que en el global de delictes contra el patrimoni hi ha una continuada tendència a la baixa en comparativa amb l'any anterior. Hi va haver un important descens en els robatoris amb força a interior de domicili i danys comparats amb l'any anterior. La resta de robatoris amb força que no són domicili van mostrar un lleuger descens. Els delictes de furt es van mantindre respecte l'any anterior.


Quant als delictes contra la seguretat col·lectiva, es va constar un lleuger descents pel que fa a delictes contra la seguretat del trànsit mostren, seguint la tendència dels anys anteriors. Els delictes contra l'ordre públic i contra la salut pública es van mantindre. La resta de delictes també van seguir una tendència a la baixa. 


En el global de delictes hi ha un important descens en referència a l'any anterior.


En l'apartat de faltes pensal, es va seguir la mateixa tendència a la baixa  que en els delictes. Les faltes contra el patrimoni van registrar un lleuger descens en comparativa a l'any anterior. 


D'altra banda, les faltes contra les persones van presentar un lleuger augment. Tot i aquest lleuger augment, en el còmput global, les faltes penals van baixar lleugerament durant el 2014.