Cercar en aquest blog

1/20/2015

Signen l'acta de replanteig que permetrà l'inici de les obres de protecció dels talussos del castell de Móra d'Ebre

Avui ha tingut lloc a l'Ajuntament de Móra d'Ebre la firma de l'acta de replanteig de la primera fase de les obres de protecció i estabilització dels talussos del penyasegat del castell de Móra d'Ebre sobre els edificis del carrer de Gràcia i el passeig de l'Ebre.


Amb aquest acte ja es poden començar els treballs d'aquest projecte, adjudicat per un import de 360.102,70 euros a la unió temporal d'empreses (UTE) formada per Construccions Jaén Vallés, SL i Urcotex Immobiliària, SL.

La signatura de l'acta ha anat a càrrec de l'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, i dels representants de les parts implicades en l'execució de les obres: l'Institut Català del Sòl (INCASÒL), la direcció d'obra i la UTE. L'alcalde, Joan Piñol, ha mostrat la seua satisfacció per poder iniciar els treballs, per considerar aquesta actuació "molt necessària".

Aquest projecte es tira endavant per solucionar els despreniments que s'han produït al turó on s'assenta el castell i que han ocasionat danys als habitatges de la zona. Aquesta situació posa en perill les propietats i les persones residents a l'entorn del castell, així com la seguretat de la circulació de vianants i vehicles.