Cercar en aquest blog

1/22/2015

S’INICIEN LES OBRES DE REMODELACIÓ DELS CARRERS PRIM I UNIÓ DE MÓRA LA NOVA

 

Les obres d'arranjament i remodelació del carrer Prim i el carrer Unió de Móra la Nova ja han començat. En concret, els treballs afecten el carrer Prim, el tram de ponent del carrer Unió i la travessia de Prim, al nucli antic de la població. L'obra consisteix en l'arranjament i renovació dels serveis urbanístics bàsics (sanejament, aigua potable i enllumenat públic) i en la reposició dels serveis afectats (telecomunicacions, gas), així com en la pavimentació i adequació de tota l'àrea, més adaptada als peatons.

 

L'obra té un pressupost total de 296.000 euros i el termini d'execució previst és de tres mesos. L'empresa adjudicatària de l'obra ha estat Paviments Asfàltics Móra d'Ebre SA (PAMESA).

 

Aquesta actuació és la segona fase del projecte de rehabilitació del casc antic endegat per l'Ajuntament de Móra la Nova, una remodelació integral d'aquesta zona per tal de dotar-la de serveis de qualitat, amb paviments i voreres renovats i pensats per als vianants, amb reducció de les barreres arquitectòniques. La primera fase de l'actuació es va dur a terme al tram de llevant del carrer Unió. Les obres es van desenvolupar entre els mesos de setembre i desembre de l'any passat i van tenir un pressupost total de prop de 170.000 euros.

 

El regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Móra la Nova, Antoni Sicart, ha destacat que "amb les obres que ara s'estan fent, el casc antic del municipi quedarà renovat i actualitzat, de manera que millorarà la qualitat de vida dels seus veïns. Aquesta era una obra molt necessària per a Móra la Nova i prioritària per a l'Ajuntament, i ens satisfà poder dur-la a terme".