Cercar en aquest blog

2/05/2015

La Cooperativa Falset Marçà presenta a professionals de Barcelona la renovada gamma Castell de Falset

La Cooperativa Falset Marçà prensenta a restauradors i botiguers de Barcelona la renovada gamma de vins Castell de Falset, en un acte que tindrà lloc el proper dimarts 10 de febrer al Restaurant HOriginal (C/ Ferlandina, 29), a partir de les 20h.

La sessió de tast, que serà gratuïta, tindrà capacitat per a 40 persones i la dirigirà el gerent de la Cooperativa, Xavi Domènech. Es tastaran totes les referències de la gamma Castell de Falset, una de les marques més emblemàtiques del celler centenari de la DO Montsant. El projecte de renovació de la gamma de vins es va anunciar públicament a la fira Alimentària i ara, un any després, ja estan totes les referències al mercat, amb els cupatges i la criança finalitzades i el canvi d'imatge realitzat a totes les ampolles, amb l'objectiu d'enaltir la singularitat dels vins i donar-los un prestigi diferenciat al de la gamma Ètim. Amb la renovació d'estil, relat i disseny, es busca arribar a nous mercats, amb un paladar més elegant i interessat per la història, ja que el passat medieval de Falset és el denominador comú dels 4 vins i de l'oli de la sèrie. El repertori de tast del proper dimarts és el següent:

-La Dama de Blanc: Garnatxa blanca
-Lo Senyor del Castell: Garnatxa, Carinyena i Syrah (60,30,10) 
-Lo Foc del Castell: Garnatxa, Carinyena i Cabernet Sauvignon (60,30,10)
-Lo Dolç Joglar: Vi dolç 100% Carinyena

El cinquè producte de la gamma Castell de Falset és L'Or, un oli d'oliva arbequina verge extra DOP Siurana. El relat novelesc que uneix vi i oli es pot entendre a través de l'etiquetatge on hi figuren personatges medievals creats per una il·lustradora que ha treballat el disseny amb aquarel·les.