Cercar en aquest blog

2/27/2015

Més de 400 inscrits participen en els tallers del Casal Cívic d'Alcanar el seu primer any de funcionament

Un total de 438 inscrits han participat en els 22 tallers i activitats que la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària ha organitzat durant el primer any de funcionament del Casal Cívic d'Alcanar. La directora general dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a les Terres de l'Ebre, Manolita Cid, ha fet una valoració molt positiva d'aquesta primera etapa i ha anunciat que aquest proper mes d'abril s'afegirà a l'oferta d'activitats del centre el programa de formació per a pares i mares "Créixer en família" de la Secretaria de Família i el programa "Salut i benestar" de promoció de l'envelliment actiu, promogut per l'Obra Social "la Caixa".
 
D'altra banda, l'equipament també ha cedit espais per a actes i cursos de les diverses associacions del municipi. "Aquest és un casal obert a tot tipus de col·lectius i destinat a fomentar la cohesió social i contribuir a la dinamització d'Alcanar", ha dit Manolita Cid.
 
El Casal Cívic d'Alcanar forma part de la xarxa d'equipaments cívics que el Departament de Benestar Social i Família té arreu del territori. El casal, en el qual el Departament va invertir més de dos milions d'euros, disposa d'un gimnàs, una aula de noves tecnologies, sales de reunions per a entitats, aules de tallers i una aula polivalent amb escenari, barra i neveres per a celebracions.
 
Els equipaments cívics de Benestar Social i Família són espais públics oberts a tothom, amb la missió principal de vertebrar la comunitat per afavorir la cohesió social i la pertinença al país, promovent la transmissió de valors cívics que permetin la millora de la qualitat de vida de ciutadans i ciutadanes mitjançant un seguit de serveis i recursos a l'abast de la comunitat. El Departament disposa arreu de tota Catalunya de 37 casals cívics.