Cercar en aquest blog

2/22/2015

Moliné dóna el tret de sortida cap a l’Alcaldia de Móra la Nova

El passat divendres, 20 de febrer, el Casal Municipal de Móra la Nova va aplegar més d'un centenar d'assistents per escoltar Francesc Xavier Moliné, nou candidat d'Esquerra Republicana a l'Alcaldia del municipi. L'acte públic de presentació del candidat va comptar amb les les intervencions de Jesús Álvarez, regidor i portaveu d'Esquerra a l'Ajuntament de Móra la Nova, i Oriol Amorós, diputat d'Esquerra al parlament de Catalunya. Tots dos van destacar la personalitat i capacitat de Moliné per poder canviar el govern municipal. Per la seva banda, Moliné, després de destacar la bona feina feta per Jesús Àlvarez al capdavant del Grup Municipal d'Esquerra, va centrar el seu discurs en la necessitat de transparència en la gestió i de regeneració política a l'Ajuntament, després de tants anys de majoria absoluta de CiU. 
El candidat republicà va fer una crida per tornar a unir el poble perquè, a parer seu, aquests darrers anys, des del govern municipal, només s'ha governat per a un color polític determinat. Moliné va assegurar que, des de l'Alcaldia, el seu govern prendrà les decisions no en funció dels rèdits electorals que es puguin treure sinó en funció dels beneficis que els convilatans en puguin obtenir. Després d'esmentar alguns dels eixos que vertebraran el seu programa electoral, com ara el suport al comerç local i al turisme ferroviari i vinculat al riu, l'alcaldable republicà es va comprometre a "deixar-se la pell" perquè el màxim nombre d'inversions fetes a Móra la Nova reverteixin en benefici del teixit empresarial del municipi per, així, generar ocupació i donar vida al comerç local. 
Francesc Xavier Moliné és tècnic en instal·lacions i línies elèctriques. Està llicenciat en Humanitats per la UOC i aquesta ha estat la seva primera legislatura com a regidor. A més de dedicar-se a l'edició del butlletí quadrimestral de la Secció Local d'ERC, participa en la vida associativa del poble, sobretot en tot allò que fa referència a l'atletisme.