Cercar en aquest blog

2/06/2015

Programa d'actes del Carnaval de Móra d’Ebre 2015 14 i 15 de febrer

DISSABTE 14 DE FEBRER

 

A les 19 hores: Concentració al passeig del Pont de totes les comparses i carrosses.

 

A les 19.30 hores: Gran Rua de Carnaval pels carrers: passeig del Pont, raval del Sol, Antoni Asens, Doctor Peris, Bonaire, avinguda Comarques Catalanes, Antoni Asens, Doctor Peris, Bonaire i Princesa fins a la plaça de la Cultura.

 

La rua tindrà l'acompanyament de l'espectacle Les Enfants; dels grups de percussió Poc Soroll, de Xerta, i Lo Golafre, de Remolins; i les xarangues La Murga, de la Fatarella; Tal com Sona, de Paüls; Fem Música, de Tortosa; i l'Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d'Ebre.

 

En arribar a la plaça de la Cultura: continua la gresca i la disbauxa a la Carpa de Carnaval.

 

Tot seguit, repartiment de llonganissa per a tots els participants a la Rua i entrega de premis a les comparses i carrosses guanyadores de la Rua de Carnaval 2015 (Inscripcions a l'Ajuntament, de 10 a 14 hores, fins el dia 13 de febrer):

 

CARROSSES

COMPARSES DE MÉS DE 10 PERSONES

COMPARSES DE 10 O MENYS PERSONES

1r PREMI – 250 €

1r PREMI – 250 €

1r PREMI – 100 €

2n PREMI – 150 €

2n PREMI – 150 €

2n PREMI – 50 €

3r PREMI – 100 €

3r PREMI – 100 €

3r PREMI – 30 €

Les carrosses seran subvencionades amb 50 €.

 

Sopar popular, on cada comparsa s'haurà de portar el seu sopar. Durant el sopar i fins altes hores de la matinada, festa i música amb Imagina Ràdio. Hi haurà servei de bar.

 


DIUMENGE 15 DE FEBRER

 

A les 17 hores: Concentració a la Plaça de Dalt de tots els nens i nenes disfressats i cercavila pels carrers: Bonaire, Princesa i plaça de la Cultura.

 

A les 17.30 hores, a la carpa de Carnaval situada a la Plaça de la Cultura: carnaval infantil, amb l'espectacle La Festa dels + Tumàcat, a càrrec de la companyia d'animació infantil Mestumàcat. Repartiment de cóc i xocolate per a tots els nens i nenes disfressats.

 

A les 18.30 hores, al Casal de Jubilats: Ball de disfresses i concurs, obert per a tothom que vulgui participar. Obsequis per totes les disfresses. Organitza: Associació de Jubilats i Pensionistes de Móra d'Ebre.

 

A LA BIBLIOTECA COMARCAL


Durant la setmana del 9 al 14 de febrer: Photocall de Carnaval

 

Dimecres 11 de febrer, a les 17.30 hores: Hora del conte: Carnava! A partir de 4 anys.

 

Organitza: Comissió de Festes i Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Móra d'Ebre.