Cercar en aquest blog

2/18/2015

Unió de Pagesos convoca demà a Santa Bàrbara una assemblea per tractar la greu situació de la crisi de cítrics i una xerrada dins la campanya del sindicat ‘La PAC per a la pagesia. No als absentistes!’


 

Unió de Pagesos convoca demà a Santa Bàrbara una assemblea per tractar la greu situació de la crisi de cítrics per la que passa el sector i valorar noves mobilitzacions per reclamar a l'administració mesures urgents, com accedir a una ajuda directa que permeti collir les clementines que encara queden als arbres, com a mesura de sanitat vegetal; que el ministeri d'Agricultura augmenti el contingent de retirada de clementines, i que es revisin els criteris de valoració de danys d'Agroseguro.

 

En el mateix espai, després de l'assemblea, el sindicat organitza una xerrada sobre les novetats de la Política Agrària Comuna (PAC). Aquest acte forma part de la campanya endegada pel sindicat amb el nom de La PAC per a la pagesia. No per als absentistes! Es tracta d'una campanya d'adhesions a la denúncia que ha presentat Unió de Pagesos davant la Comissió Europea pel model d'aplicació de la nova PAC a Espanya, que suposarà retallades il·legals de fins a 41,5 milions d'euros anuals a Catalunya i discriminacions greus.

 

Aquesta campanya constarà de xerrades arreu del territori, a més de butlletins electrònics divulgatius i impresos disponibles a totes les oficines d'Unió de Pagesos per tal de donar a conèixer l'abast de les afectacions de les actuacions contràries a la normativa de la UE del Govern d'Espanya en l'aplicació de la nova PAC 2015-2020, i perquè tothom que vulgui pugui signar la seva adhesió a la denúncia i traslladar-la a la Comissió Europea.