Cercar en aquest blog

2/18/2015

Visita del director general de Joventut, Toni Reig, a Riba-roja d’Ebre, Vinebre i Móra d’Ebre

Demà dijous, 19 de febrer de 2015, el director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Toni Reig, acompanyat pel conseller comarcal de Joventut, Ivan Vilanova, i la coordinadora territorial de Joventut a les Terres de l'Ebre, Tere Marcelino, visitarà Riba-roja d'Ebre, Vinebre i Móra d'Ebre.

Concretament, a les 10.30 h, Toni Reig arribarà a Riba-roja d'Ebre on serà rebut per l'alcalde del municipi, Antonio Suárez; el regidor de Joventut de l'ajuntament riba-rojà, Fracesc Esteve, i la directora del Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques Grup Acció Local LEADER a la Ribera d'Ebre i la Terra Alta, Begoña Garcia.

Després de la signatura al llibre d'honor i una breu reunió a l'ajuntament, tindrà lloc la visita a l'espai Zona Líquida-Coworking.

Més tard, a partir de les 12.00 h, el director general de Joventut es traslladarà fins l'Ajuntament de Vinebre on serà rebut per l'alcaldessa de la població, Gemma Carim, i la regidora de Joventut, Pili Rams.

Després de la signatura al llibre d'honor i una breu reunió a l'ajuntament, es farà una visita a l'empresa Molí de Rué.

Posteriorment, a partir de les 13.15 h, el director general es traslladarà fins l'Ajuntament de Móra d'Ebre on serà rebut per l'alcalde de la població, Joan Piñol, i visitarà el projecte d'una jove empresària del municipi.

A les 16.00 h, el director general de Joventut visitarà el Casal de Joves de Móra d'Ebre.