Cercar en aquest blog

8/14/2015

El Consell Comarcal del Baix Ebre acorda amb Movistar solucionar els problemes de cobertura al Port

El vicepresident comarcal Enric Roig ha arribat a un acord amb Movistar per tal que es doni solució als usuaris d'aquest operador de telecomunicacions que no tenen cobertura al Port, amb afectació als municipis d'Alfara de Carles, Tortosa i Roquetes, donats els problemes greus de comunicació que es pateix sobretot en aquestes dates per la gran afluència de gent que hi ha. "Ens han assenyalat que el problema estarà resolt avui mateix, ja que es dóna la circumstància, a més, que són les festes del Port", ha explicat Roig, que ha assenyalat que la petició ha arribat per les queixes dels veïns i veïnes i en suport a la reclamació feta des de l'Ajuntament de Roquetes. 

Es dóna la circumstància, a més, que el seguiment d'aquest fet ha permès detectar  una avaria també en el repetidor situat a Benifallet que també s'està treballant per solucionar abans del cap de setmana. 

El dirigent comarcal ha assenyalat que també s'està treballant per resoldre una problemàtica similar a l'EMD de Bítem, "amb problemes de cobertura greu" i que aviat es reuniran amb el director de Relacions Institucionals de Movistar a Barcelona per tractar diferents afectacions en altres municipis del Baix Ebre.