Cercar en aquest blog

8/28/2015

Jesús M. Tibau guanya el premi de Narrativa Ribera d'Ebre, de Vinebre, amb la novel·la 'El nostre pitjor enemic' ‪

L'escriptor de Cornudella de Montsant, resident a Tortosa, Jesús M. Tibau, ha guanyat el premi de Narrativa Ribera d'Ebre, de Vinebre, amb la novel·la 'El nostre pitjor enemic' . L'acte de lliurament del guardó va tindre lloc el 26 d'agost en el tradicional sopar literari que cada any dóna inici a la Festa Major de Vinebre.

Tibau va manifestar la seua satisfacció per haver assolit un premi de la rellevància del Ribera d'Ebre, amb 33 anys de tradició i amb una dotació de 3.000 euros. Tibau és autor de més de 500 contes i ara s'estrena en el món de la novel·la l'obra guardonada a Vinebre.

Prèviament va tindre lloc la presentació de l'obra guanyadora de l'edició anterior, 'L'ànima de l'assassí', de Toni Arencón, una novel·la  històrica publicada per l'editorial Cossetània.

La festa literària va comptar amb dos convidats d'honor: el conseller d'Agricultura de la Generalitat, el palmenc Jordi Ciuraneta, i el president del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA), Carles Duarte.

L'alcaldessa de Vinebre i presidenta comarcal, Gemma Carim, va ser l'amfitriona d'una vetllada que va aplegar una àmplia representació del món cultural i institucional de la Ribera d'Ebre.