Cercar en aquest blog

8/31/2015

Participació del Club Nàutic de Móra d'Ebre a la VI regata de la Lliga Catalana de Llagut Català a Cambrils

El Club Nàutic de Móra d'Ebre informa que el 30 d'agost de 2015 va tindre lloc a Cambrils la sexta de les set regates de la Lliga Catalana de Llagut Català 2015, amb la participació de quatre tripulacions d'aquest club. Va ser la jornada de retorn de la competició a les agües del mar Mediterrani, després que les dos regates anteriors tinguessin lloc al riu Ebre (Flix i Deltebre) i que les tres primeres de la lliga se celebressin a les viles marineres de Lloret de Mar (platja de Santa Cristina), Arenys de Mar i Roses.

L'equip sènior femení va acabar la seua participació a Cambrils en novena posició i va guanyar la seua final, la final C, davant de l'embarcació del CN Bétulo B. En la general, les fèmines ocupen la novena posició, amb 64 punts. En la sèrie cronometrada va classificar-se en novena posició, amb un registre de 08:46,94.

L'equip cadet A masculí va assolir la segona posició en la final A i continua en segona posició de la classificació general de la Lliga Catalana de Llagut 2015 amb 116 punts, a 2 punt del líder, el Club Rem Pescadors (118).  En la sèrie cronometrada va obtindre la segona posició, amb un registre de 02:34, 55,

L'equip cadet B masculí va tancar la seua participació en quarta posició, la mateixa que ocupa a la classificació general, amb 102 punts. En la sèrie cronometrada va ser el quart classificat, amb un registre de 02:45,87.

El cadet A femení va acabar la competició en quarta posició i continua liderant la classificació general amb 111 punts, 1 més que el segon classificat, el Club Rem Pescadors (110). En la sèrie cronometrada va aconseguir el millor temps, amb un registre de 02:43,80.