Cercar en aquest blog

10/22/2015

II Caminada solidària solidària d'Arca

La protectora ARCA de Tortosa va organitzar el passat diumenge 18 d'octubre la segona caminada solidària, per tal de donar a conèixer la tasca que es porta a terme a les protectores i per a què la població prengui consciència de la gran quantitat de gossos abandonats que hi ha.

L'activitat, durant la qual en van sortir a caminar 180, pretenia obtenir recursos per ajudar amb el finançament de l'entitat que actualment està completament desbordada, acollint 280 gossos, 130 més de la seva capacitat. La jornada va començar a les 9.00, amb el lliurament d'un gos a cada persona que havia fet un pagament simbòlic per tal de col·laborar amb la causa. Els participants van sortir de les instal·lacions d'ARCA, als afores de la ciutat, i seguint el curs del canal, van recórrer els tres kilòmetres que el separaven del Parc Municipal Teodor González. Una vegada allà, el Club d'Agility de les Terres de l'Ebre va fer una demostració d'agility, on es va poder veure el treball realitzat per les gosses Neula i Nora, adoptades a la mateixa protectora, i que actualment competeixen en campionats d'àmbit nacional. 

Posteriorment, Xell Aixarch va parlar de la seva experiència com a adoptant de Nuk, ara fa dos anys. La jornada, que va ser tot un èxit, va ser possible gràcies a l'organització de membres d'ARCA i a la col·laboració de voluntaris.