Cercar en aquest blog

10/29/2015

Roger Awards dóna el tret de sortida a les prèvies de la gala

El projecte juvenil dirigit per Roger Font (17 anys) neix fa un any, al 2014, en una iniciativa d'un grup de joves que aposten per afavorir la cultura i altres sectors a les Terres de l'Ebre. 

El certamen consisteix en una auto-nominació i una votació popular durant 9 mesos a través del web rogerawards.wix.com/rogerawards. Tot passant per una selecció de les millors entitats, individuals o marques culturals, benèfiques, esportives, teatrals o d'escriptors i on s'aniran adherint més sectors al llarg dels anys.

L'organització destaca la forma de finançament per dur a terme els premis i també la col·laboració i la manera en que es bolquen a participar i col·laborar els comerços i 
empreses del territori que a hores d'ara ja son més de 15.

Com cada any i ara per al 2016, els membres d'aquesta organització preveuen la gala per al 9 de Juliol i ja tenen l'escaleta amb més de 6 hores d'espectacle amb sopar final 
i tot de manera gratuïta. 

Així doncs, durant aquesta setmana els membres han donat el tret de sortida a les prèvies de la gala que podrien convertir-se en un tour per la Ribera d'Ebre donant a conèixer l'esdeveniment i el certamen per fer-ne mes difusió i més participació.

Recordem, aquest any la gala va estar personada per més de 300 assistents.