Cercar en aquest blog

11/28/2015

Joan Sabaté apel·la a no perdre el tren del creixement i aposta per la indústria i el coneixement a l’Ebre

  • 20151128_115627
  • 20151128_133317
El cap de llista del PSC a les eleccions generals al Senat i primer secretari del PSC de Tortosa, Joan Sabaté, ha apel·lat avui amb contundència a no perdre el tren del creixement i apostar d'una forma decidida per la indústria com a motor per generar ocupació.  Sabaté que ha reivindicat les potencialitats de les Terres de l'Ebre per afrontar els reptes de futur ha insistit que cal fer de la crisi una oportunitat. "Cal actuar d'una vegada, consensuant les propostes polítiques amb els sectors socioeconòmics del territori perquè les Terres de l'Ebre han d'estar ben posicionades quan remeti la crisi".

"Sabaté ha subratllat també de nou la importància del coneixement i ha posat en valor la posada en marxa de Campus Universitari de les Terres de l'Ebre, que tot just fa deu anys de la seva implantació.

Aquestes declaracions les ha fet en el marc de la 5a Jornada Municipal organitzada pel PSC de Tortosa. La jornada l'han obert els secretaris generals d'UGT i CCOO a les Terres de l'Ebre, Wifredó Miró i Josep Casadó, respectivament, amb una reflexió a l'entorn de les polítiques municipals per a la reactivació econòmica i la creació d'ocupació, què es pot fer des dels ajuntaments, des dels consells comarcals, des de la Diputació, en l'àmbit local davant l'actual context. Un altre dels aspectes que s'ha tractat ha estat la importància de les infraestructures i les comunicacions a les Terres de l'Ebre per possibilitar aquest creixement, a través de la ponència del president del Consell Econòmic i Social de les Terres de l'Ebre, Josep Maria Franquet.

A la jornada, hi han participat alcaldesses, alcaldes, regidors i regidores socialistes de les Terres de l'Ebre, així com militants i simpatitzants del PSC.