Cercar en aquest blog

11/27/2015

L'Ajuntament de Tortosa posa en marxa el web del programa "Sempre acompanyats"

  
L'Ajuntament de Tortosa, des de l'Àrea de Serveis a les Persones/Acció Social, ha posat en funcionament el web del programa "Sempre acompanyats", al qual es pot accedir entrant a la pàgina de l'Ajuntament de Tortosa www.tortosa.cat. El link directe a la pàgina del programa és: http://www.tortosa.cat/webajt/bso/prog-soletat-gent-gran/passnvgc.asp El programa "Sempre acompanyats" vol abordar el fenòmen de la soledat no volguda de les persones grans, a través d'accions de caràcter preventiu mitjançant el treball comunitari i la creació d'aliances amb la xarxa d'accions existent. 

El programa vol esdevenir un referent social de treball per reduir aquest fenòmen, amb l'objectiu de crear un model d'intervenció comunitària a Tortosa, per tal d'abordar el problema de la soledat no volguda en les persones grans, i amb la finalitat de pal·liar les causes i conseqüències negatives que té sobre la salut de les persones i la societat en general. 

El programa "Sempre acompanyats", que impulsen l'Obra Social "La Caixa", la Creu Roja Catalunya i l'Ajuntament de Tortosa des de l'Àrea de Serveis a les Persones/Acció Social, juntament amb tot un seguit d'entitats i associacions vinculades a la gent gran del municipi de Tortosa, posa a disposició de tothom un telèfon gratuït per a poder notificar casos de persones grans que poden necessitar de suport, recolzament de qualsevol mena o, senzillament, companyía. Aquest telèfon és el 900 365 222. També, en aquest mateix telèfon, es dóna informació per apuntar-se al programa o participar en alguna activitat com a voluntari.