Cercar en aquest blog

11/29/2015

Quaranta anys dels Jocs Escolars de la Ribera d’Ebre

El passat mes de setembre es va constituir la Comissió Organitzadora dels XL Jocs Escolars de la Ribera d'Ebre. Aquests Jocs es celebraran a les pistes d'atletisme d'Ascó els dies 11 i 12 de juny de 2016.

Aquesta comissió és un òrgan del Consell Esportiu de la Ribera d'Ebre (www.rece.cat) que, de cara a la 40ª edició d'aquesta trobada esportiva comarcal, s'encarregarà de donar la màxima difusió; de vetllar per la millor organització; de fomentar-ne la participació i vetllar per l'esperit dels valors de l'esport i educatius que aporta aquesta trobada dels nens de la nostra comarca.

Tant en aquesta primera reunió, com en les que han anat seguint fins a la darrera del dia 26 de novembre, s'han pres un seguit d'acords:

 Convidar a la participació a la població de Falset (que històricament ja hi havia participat). Traslladable a altres pobles del Priorat.

 Convidar a la participació a la població de Gandesa. Traslladable a altres pobles de la Terra Alta.

 Acordar les bases d'un concurs de dibuix a tots els centres de la comarca que serà la base del cartell dels XL Jocs.

 Concretar reunions amb els 3 pobles de la comarca on hi ha més dificultat de participació en els darrers anys. Ajuntaments i Ampes.

 Preparar el recorregut d'una bandera dels Jocs que anirà itinerant per tots els pobles de la comarca.

 Millorar el disseny organitzatiu de la jornada. Una desfilada inaugural, reconeixements a figures importants de la comarca, entitats que han propiciat aquests 40 anys de Jocs, etc..

 Aconseguir el suport d'entitats privades.

 Contacte directe amb els mestres d'educació física i caps d'estudi dels centres escolars.