Cercar en aquest blog

1/18/2016

La Fira Intercomarcal de l’Oli de Móra la Nova es promociona amb un vídeo

La regidoria de Fires de l'Ajuntament de Móra la Nova ha apostat enguany per promocionar una de les cites econòmiques més importants de la població, la Fira Intercomarcal de l'Oli (FIO) de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i el Priorat, amb un vídeo. El curt dura 30 segons i té com a eix principal l'oli d'oliva i productes relacionats amb el seu ús, segons ha explicat la regidora de Fires, Míriam Vinaixa, "hem volgut traslladar al muntatge audiovisual el que és la nostra fira, un aparador de l'excel·lent oli que es produeix al nostre territori i dels seus usos, alhora que aprofitem la tecnologia per fer arribar les nostres activitats a més usuaris".

La FIO tindrà lloc els dies 30 i 31 de gener al Pavelló Firal de Móra la Nova. Segons ha avançat Vinaixa, "En general, el certamen es tornarà a moure al voltant de la trentena d'estands de diferents cooperatives, almàsseres i productors. No hi faltaran activitats tan consolidades com l'esmorzar de la clotxa o el concurs d'allioli, però la Comissió de Fires estem ultimant diverses novetats que donarem a conèixer aviat".

El vídeo promocional de la FIO 2016, realitzat pel veí de Móra la Nova, Alfredo García Fernández, ja es pot visualitzar a la plataforma Youtube, a l'enllaç: http://youtu.be/ykNgiGe1-zs. Aquest breu audiovisual complementarà la campanya de publicitat més tradicional de la fira de cartells impresos.