Cercar en aquest blog

2/10/2016

Les Joventuts en defensa de l’Ebre valorem positivament la mobilització d’Amposta

Les Joventuts en defensa de l'Ebre valorem molt positivament la convocatòria del tram jove en la manifestació del passat 7 de febrer a Amposta en contra del Pla de Conca de l'Ebre, que va comptar amb un total de 50.000 persones i ha estat la més multitudinària a les nostres terres. 

Així doncs, volem agrair als joves d'arreu de les Terres de l'Ebre que es van voler sumar a la crida feta per les JDE i es van unir al front comú per defensar el nostre riu, el nostre delta i en definitiva, el nostre territori. A més, la crida es va fer extensa a joves vinguts de la resta de Catalunya i del País Valencià que també ens van voler acompanyar en una jornada tan reivindicativa com aquesta. 

L'objectiu de les Joventuts en defensa de l'Ebre és lluitar al costat de tota la societat ebrenca per defensar el nostre riu, deixant de banda les nostres ideologies polítiques, ja que està en joc el futur de les nostres terres i dels seus habitants, i especialment els joves que volem construir un territori on poder viure natros i les futures generacions. Per tant, continuarem lluitant units en les properes mobilitzacions que es facin i esperem que cada vegada més jovent ebrenc se sumi, ja que les Terres de l'Ebre ens necessiten junts i juntes per aturar aquest Pla de Conca que agredeix el nostre territori i tots els que vivim en ell.