Cercar en aquest blog

2/07/2016

Un miler de disfresses a la rua del Carnaval de Móra d'Ebre


Móra d'Ebre va celebrar el dissabte 6 de febrer els actes centrals del Carnaval de la població. La rua va comptar amb la participació d'un miler de disfresses, 39 comparses i 7 carrosses.L'organització va guardonar la carrossa 101 Dàlmates amb el primer premi del concurs, seguida de les carrosses Playmora i Locomotora Exprès. En l'apartat de comparses de més de 10 participants, la guanyadora fou Autos de Xoc, seguida de Sincronitzades de l'Ebre i Aladines i la Catifa Màgica. En comparses de menys de 10 integrants, la guanyadora fou Negretes Cola-Cao, seguida de Vigilants de la Platja, i Xinenes i Ninges.

Les celebracions continuen avui diumenge amb els actes següents:

A les 17 hores: Concentració a la plaça de Dalt de tots els nens i nenes disfressats i cercavila pels carrers Bonaire, Princesa i plaça de la Cultura.

A les 17.30 hores, a la Carpa de Carnaval, situada a la plaça de la Cultura: Carnaval infantil amb l'espectacle Petit safari, a càrrec de la companyia d'animació infantil La Troupe Malabó. Repartiment de cóc i xocolate per a tots els xiquets disfressats.

A les 18.30 hores, al Casal de Jubilats: Ball de disfresses i concurs obert per a tothom que vulgui participar. Obsequis per a totes les disfresses. Organitza: Associació de Jubilats i Pensionistes de Móra d'Ebre.

L'organització prega puntualitat als participants a la rua i es reserva el dret de poder alterar l'ordre, l'horari i el lloc dels actes en cas que sigui necessari.