Cercar en aquest blog

3/04/2016

Exposició "Clau: Poesia Visual", de Sergi Quiñonero, amb motiu del Dia Mundial de la Poesia a Gandesa

El dia 15 de març, a les 19.00 h, la Biblioteca Municipal de Gandesa acollirà la inauguració de l'exposició de Sergi Quiñonero "Clau: Poesia Visual", dins els actes de celebració del Dia Mundial de la Poesia. La mostra es podrà visitar fins al 30 d'abril. L'acte inaugural anirà acompanyat d'una breu xerrada acompanyada de projeccions: "Què és la poesia visual?", una visita guiada a l'exposició i una degustació de vi del celler Caterra.

A "Clau: Poesia Visual" es podran contemplar imatges carregades de significats en comptes de paraules, en un intent de dir molt sense dir res expressament. Es fa un repàs a algunes de les obres més significatives que l'autor ha creat al llarg de la seva trajectòria dins d'aquesta expressió artística que navega entre gèneres i disciplines: la poesia visual.

Sergi Quiñonero (Barcelona, 1968) és un poeta i artista plàstic, performer, editor, llicenciat en psicologia i educador social, que està en actiu artísticament des de 1993. Ha exposat individual o col·lectivament i se'l pot veure sobre els escenaris recitant i executant accions poètiques i/o performances. Ofereix també de forma habitual xerrades sobre el seu treball.

Va coordinar i comissariar els anys 2011 i 2012 la convocatòria de land art "Poblet. Natura i Art", que té prevista la seva continuació el 2016 com a "Els Ports. Natura i Arts", als Ports d'Horta de Sant Joan.