Cercar en aquest blog

4/09/2016

Activitats de Sant Jordi a Campredó

Dissabte 23 d'abril, per tal de celebrar la festivitat de Sant Jordi com a gran diada del llibre i de la catalanitat, la Regidoria de Cultura i l'àrea d'ensenyament del govern de Campredó organitzen el recital poético-musical: Poesia, Cançó Deconstruïda i Fuga, a càrrec de la cantant i actriu Josepa Urbano i el pianista Conrad Setó. Es tracta de dos prestigiosos músics i cantants del Camp de Tarragona, amb una llarga trajectòria carregada d'èxit. 

El recital tindrà lloc a la plaça Tomàs Cardona a les 19 hores. 

Conrad Setó és natural de Montblanc. Ha format part de diverses formacions instrumentals com a pianista. Ha enregistrat més de deu discs de producció pròpia. Amb el doble LP titulat Joc de Dames, va aconseguir el premi al millor disc d'autor. Ha col·laborat amb els millors músics del país com Lluís Llach, Toti Soler, Núria Feliu, Marina Rossell o Ovidi Montllor. 

En el marc de la celebració de l'Any Manuel Pérez Bonfill, el govern de Campredó ha decidit concedir el nom de l'il·lustre, professor, escriptor, director teatral, poeta i intel·lectual a la biblioteca municipal. Dijous 21 d'abril tindrà lloc l'acte de concessió del 
nom, en el qual serà present el veterà literat. Destacarem l'organització d'una exposició d'exterior sobre la figura de Manuel Pérez Bonfill i un espectacle poètic musical sobre la seua obra. L'escriptor ebrenc estarà acompanyat per un seguit d'homes i dones de 
lletres, alguns dels quals faran la glosa de la seua personalitat. 

PROGRAMA D'ACTIVITATS A LA PLAÇA TOMÀS CARDONA 

19.00 Trobada de poetes, dramaturgs, escriptors i membres de la Comissió Manuel Pérez Bonfill en homenatge al professor. 

19.00 Visita a l'Exposició d'exteriors "Manuel Pérez Bonfill", en diversos indrets de Campredó. 

HOMENATGE AL LITERAT A LA BIBLIOTECA MANUEL PÉREZ BONFILL 

19.30 Lectura de l'acta de concessió del nom Manuel Pérez Bonfill a la Biblioteca de Campredó. 

19.35 Glosa de la figura del professor a càrrec del lingüista Joan Beltran i del professor Octavi Iglésias. 

19.45 Exposició de llibres de l'homenatjat i breu dissertació de la seua obra poètica i narrativa a càrrec de Manel Ollé. 

 20.00 Presentació del llibre La fira de sempre i altres narracions (contes de Manuel Pérez Bonfill), edició a cura d'Emigdi Subirats, a càrrec de Ricardo Gascón, president de l'AMPA de l'Institut J. Bau de Tortosa. 

20.10 Moment Pérez Bonfill. 

20.15 Versos amb branques d'olivera, recitació poètico-musical de l'obra de Manuel Pérez Bonfill a càrrec d'Emigdi Subirats i Sílvia Panisello, acompanyats al violí. 

20.30 Actuació musical d'Òscar Ologaray