Un any més, aquest 2016 l'empresa Mel Muria vol ser un dinamitzador de la economia local del Perelló i, més concretament, del sector hostaler. Per això, Muria Centre d'Interpretació Apícola ha organitzat, en col·laboració amb diversos establiments de la localitat, la primera edició de la Ruta de la Tapa amb Mel del Perelló.
L'objectiu és potenciar el consum de mel en els bars i restaurants, desenvolupant una carta de tapes que s'oferiran, durant aquest
cap de setmana previ a Firabril.
L'activitat també inclou un concurs de tapes, de manera que cada restaurant participant haurà de presentar tres tapes preparades
amb mel com a condiment principal.
En aquesta primera edició de la Ruta de la Tapa amb Mel hi participen 8 establiments: Bar El Canyis, Bar Puntaire, Cal Xic, Can
Subirats, C'Moi, Fleca Ferré, L'Ambigu Gastrobar i Mos de Tros. Els horaris per degustar les tapes seran:
-Divendres 8 d'abril: de 19.00 a 21.30 h.
-Dissabte, 9 d'abril: de 12.00 a 14.00 h; i de 19.00 a 21.30 h.
- Diumenge, 10 d'abril: de 12.00 a 14.00 h.
A més dels cartells anunciadors de l'activitat, s'han editat uns tiquets amb cinc pestanyes. Tres de les pestanyes podran ser lliurades al responsable de l'establiment a canvi d'una tapa, i les altres dos a canvi d'una Heineken o aigua. A la part de darrera del tiquet hi ha la relació d'establiments participants amb una breu descripció de les tres tapes que proposen.
El preu del tiquet és de 6 euros i, a més de les tapes i beguda, també inclou una entrada gratuïta a Muria Centre d'Interpretació Apícola, on es podrà lliurar la butlleta per poder participar en el sorteig de 2 cistelles de productes apícoles, obsequi de Mel Muria.
El tiquets per la 1a Ruta de la Tapa amb Mel es poden adquirir als establiments participants a la ruta i a la botiga de Mel Muria. A més, els alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Blanca d'Anjou del Perelló també venen tiquets per recaptar fons pel seu viatge fi de curs.