Cercar en aquest blog

4/12/2016

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA PRIMERA EDICIÓ DE LA RUTA DE LA TAPA AMB MEL, UNA INICIATIVA DE MURIA CENTRE D’INTERPRETACIÓ APÍCOLA

Els vuit establiments del Perelló que hi ha participat han distribuït més de 2400 tapes La primera edició de la Ruta de la Tapa amb Mel del Perelló ha aconseguit un èxit destacat tant per la  participació i com per la qualitat de les tapes.

Durant el passat cap de setmana els vuit establiments que han participat a la Ruta han distribuït més de 2400 tapes.

Segons ha explicat Rafel Muria, president de Mel Muria, "hem aconseguit els dos objectius inicials d'aquest projecte: dinamitzar l'economia local del sector hostaler del Perelló i potenciar el consum de mel en els bars i restaurants". Rafel Muria ha agraït "la implicació dels establiments participants i la bona acollida que ha tingut la iniciativa entre la gent del Perelló i les Terres de l'Ebre". El president de Mel Muria també ha fet referència "a l'elevada participació en la votació de les tapes a través del facebook, on s'han registrat 439 m'agrada (me gusta) i compartit les imatges de les tapes".

Cal recordar que la Ruta de la Tapa amb Mel també incloïa un concurs per escollir les tres millors tapes d'aquesta edició. La tapa guanyadora, a més del trofeu corresponent, serà la imatge del cartell de la propera edició.

En aquest sentit, el proper dissabte dia 16 d'abril, a partir de les 17.30 h, en el marc de Firabril, a l'estand de Mel Muria es donarà a conèixer el veredicte del jurat i es farà el lliurament dels premis. Al jurat hi ha participat el president de l'Associació de Comerciants del Perelló, Robert Pau; la cuinera Paquita Gavaldà; el gerent de Colomines Distribucions, Joan Colomines; el president de la Federació d'Hosteleria i Turisme de les Terres de l'Ebre, Lluís Garcia; i Rafel Muria, president de Mel Muria.

En aquest acte també tindrà lloc el lliurament de les tres cistelles de productes apícoles sortejades entre les diferents persones que han participat en la votació per la millor tapa a través de facebook.com/melmuria/ o a la botiga de Mel Muria.

La 1a edició de la Ruta de la Tapa amb Mel del Perelló ha estat una iniciativa de Muria Centre d'Interpretació Apícola, ha comptat amb el suport de Heineken i Colomines Distribucions i la participació dels establiments Bar El Canyis, Bar Puntaire, Cal Xic, Can Subirats, C'Moi, Fleca Ferré, L'Ambigu Gastrobar i Mos de Tros.