Cercar en aquest blog

4/24/2016

L'Agència Catalana del Consum (ACC) presentarà demà a Tortosa el Balanç d'Actuacions 2015, en matèria de defensa dels drets dels consumidors a les comarques de Terres de l'Ebre

La directora de l'Agència Catalana del Consum (ACC), Montserrat Ribera, presentarà demà dilluns 25 d'abril, a Tortosa el Balanç d'Actuacions 2015 de l'ACC, en matèria de defensa dels drets dels consumidors a les Terres de l'Ebre.

 
 L'acte tindrà lloc a les 11.00 hores, a la seu a la Delegació del Govern de la Generalitat a Terres de l'Ebre (Carrer de Montcada, 23). A la presentació també hi estarà present la directora dels serveis territorials d'Empresa i Coneixement a la demarcació, Mercè Miralles, i el subdirector general de Disciplina de Mercat, Albert Melià.
 
En aquest marc, es donaran a conèixer les accions dutes a terme per l'Agència al llarg de l'any passat a la demarcació en relació amb les consultes, reclamacions ateses, mediacions i arbitratges realitzats i els productes retirats, en defensa dels drets dels consumidors, a més de la tasca realitzada per l'Escola del Consum de Catalunya, entre d'altres actuacions.