Cercar en aquest blog

6/21/2016

Acabament del Programa Treball i Formació RMI 2015

Ha finalitzat el programa Treball i Formació PRMI 2015 del Consell Comarcal de la Terra Alta. Ha consistit en la contractació de quatre persones beneficiàries de la renda mínima d'inserció, les quals estaven inscrites a l'Oficina de Treball de la Generalitat com a demandants d'ocupació no ocupades. El programa ha tingut una durada de 6 mesos en total, ja que es va iniciar el dia 16 de desembre de 2015 i ha finalitzar el dia 15 de juny de 2016.

Durant aquest període, els treballadors han desenvolupat feines de neteja i manteniment en espais públics de diferents municipis de la comarca de la Terra Alta, concretament han fet feines de neteja viària,  manteniment de serveis i instal·lacions municipals, control i canvi de l'enllumenat públic, neteja i desbrossament de zones enjardinades del nucli urbà i petites reparacions en la xarxa de clavegueram.

Paral·lelament al treball, els participants en el programa han assistit a l'activitat formativa impartida per personal propi del Consell Comarcal al Telecentre del Consell Comarcal de la Terra Alta, amb una durada de 20 hores, i organitzada en sessions de dues hores,  la qual va tenir lloc entre els dies 1 i 12 de febrer de 2016. Aquesta formació tenia per objecte el desenvolupament de competències transversals (digitals, lingüístiques, d'autonomia i d'iniciativa) que predisposen i faciliten el seu itinerari personal d'inserció social i laboral.

El programa ha estat cofinançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i pel Fons  Social Europeu, en el marc de "l'Objectiu d'Inversió en Creixement i Ocupació".