Cercar en aquest blog

7/19/2016

Nota de premsa de la Comissió de Bous de Santa Bàrbara

La setmana taurina de Santa Bàrbara ha transcorregut amb una participació excel.lent, la més alta fins a dia d'avui, amb un acte que ha estat una novetat i que ha estat el que més participació ha tingut, com es el Bou Capllaçat nocturn. 

El VIII Concurs de Ramaderies amb la participació de Fernando Machancoses, Jose Vicente Machancoses, Mansilla, Benavent i Mijares ha estat tot un èxit i la tarde de la Penya Taurina Planers pels Bous amb la ramaderia de Arriazu va ser magnífica.
La nota negativa el dissabte, on els antitaurins volien provocar sense èxit a un membre de la comissió de Bous de Santa Bàrbara, enviant - li un missatge on se li deia que era un cobard i que tenien molta gent gravant per la plaça. El més fàcil haguès estat conestar-li mitjançant la megafonia del poble, pero es va obtar per no dir res i no caure a les provocacions. Es va informar al cos de Mossos d'Esquadra per a que estiguessin assabentats de tot.

Des d'aqui volem fer públic que no estan complint el fet de tindre un lloc habilitat per a ells, ja que alguns estan escampats per la plaça i alguns fins i tot van pujar als corrals sense cap permís. Només busquen la provocació cosa que ha quedat mes que demostrada.