Cercar en aquest blog

8/22/2016

Borsa de treball al Montsià


Al Butlletí de la província núm. 158 del dia 18 d'agost s'han publicat les "Bases de selecció, per concurs-oposició, per crear una borsa de treball per a poder proveir, amb caràcter laboral i a temps parcial, una plaça d'assessor/a de plàstica per a sis escoles rurals de la comarca del Montsià, grup de classificació equiparable al grup C1". Es poden consultar a la seu electrònica/oferta pública d'ocupació, de la nostra pàgina web www.montsia.cat.


Al mateix Butlletí ha estat publicada també la convocatòria per a l'atorgament de subvencions dirigides a l'impuls de projectes i activitats d'interès públic i/o d'utilitat social d'àmbit comarcal i activitats educatives, convocatòria 2016.


Així mateix al Butlletí de la província núm. 159, del dia 22 d'agost, ha estat publicada la convocatòria per a l'atorgament d'ajudes a colònies i campaments d'estiu de l'any 2016.


Aquestes dues darreres convocatòries es poden consultar a la seu electrònica/ anuncis i edictes (e-TAULER), de la nostra pàgina web www.montsia.cat.